Rohkaistuin, Innostuin, Kirjoitin...

Submitted by TemeK1 on Sat, 11/03/2017 - 22:24

No joo. Yritin mukamas jotenkin nerokkaasti otsikoida tämän ensimmäisen blogikirjoitukseni, tiedä sitten josko siinä onnistuin. Kertokaa te. Otin mallia eräästä konsulttipalvelusta, jonka tehtävä oli halvan näppärästi (vain 3k € / sana) kirkastaa ajattelua kolmessa kunnassamme, Lempäälässä, Hyrynsalmella ja Savitaipaleella. Tulivat, Rahastivat, Lähtivät. Ei se joka pyytää... vaan se joka maksaa.

Tämän olisi tarkoitus olla jonkinlainen avauspostaus "blogiini", jonne kirjoitan aina sille päälle sattuessani. Todennäköisesti hyvin harvoin.

Laatu näistä jutuista nyt ainakin tulee olemaan kaukana.

Blogissani tulen käsittelemään omaa elämääni läheltä liippaavia ajankohtaisia asioita (ja näin ollen myös monia nuoria kanssaihmisiä, ehkä jopa sinua hyvä lukijani, koskettavia aiheita...), kuten työttömän (biologin) arkea Suomessa ja koulutuksen merkitystä ja roolia nykypäivänä. Mutta jotta ei pysyttäisi vain näin vakavissa ja tylsissä aiheissa niin tulen myös kirjoittamaan populaarikulttuurin aiheista kuten elokuvista, peleistä, tv-sarjoista ja kirjoista. Saatan esimerkiksi kirjoittaa arvosteluita tai katsauksia niin vanhoista kuin uusistakin tuotteista, sen erityisemmin diskriminoimatta mitään tiettyä kategoriaa. Tai sitten vain kirjoitan liirum laarumia asioista, jotka ovat minulle itselleni tärkeitä ja rakkaita. Toivottavasti myös joillekin teistä, lukuisat lukijani. Joskus saatan innostua myös puhumaan päivän politiikasta, mutta lupaan parhaani mukaan (enkä lupaa, "sori") yrittää jättää liikaa tunteita nostattavat asiat kahvipöytä- ja privaattikeskusteluihin. Näin biologina tekstini saattavat, yllätys yllätys, käsitellä myös tiedemaailman uutisia, erityisesti luonnonläheisiä aiheita. Tai sitten laatikon tuolta puolen Terraform Mars -projektien uusimpia kuulumisia. Vaikkakin "yllättäen" se lupaava Mars One projekti onkin viimeistään nyt paljastumassa huuhaaksi, jonkinlaiseksi "rahat pois" filunkipeliksi.

Aiheita mahtuu paljon Telluksen ja Marsin välille. Mistään en lupaa kirjoittaa enkä etenkään lupaa olla kirjoittamatta mistään.

Eikä siinä vielä kaikki. Joskus sille päälle sattuessani saatan olla melkoisen innokas pöytälaatikkokirjailija, joten blogistani saattaa jossain vaiheessa löytyä myös näitä vaihtelevan tasoisia hengentuotoksiani, joiden laadusta ja viihdearvosta pidätän oikeuden olla kantamatta mitään vastuuta. Tarinoissani on olevinaan usein joku *elämää suurempi* (tai pienempi) opetus, johon kannattaa suhtautua sen ansaitsemalla vakavuudella. Niissä ei kuitenkaan ole mitään varoituksia tai huomautuksia, joten pidätän itselläni myös oikeuden järkyttää teitä suunnattomasti. Enkä pahoittele, jos ainoa sinua järkyttävä asia on tekstin äärimmäinen surkeus. Kuten arvata saattaa, lukeminen siis tapahtuu täysin omalla vastuulla. Yleensä kirjoitelmani ovatkin sekoitus kauhua, mysteeriä ja jännitystä. Stephen King ei turhaan ole yksi suosikkikirjailijoistani :).

Voit halutessasi olla yhteydessä minuun. Jätä myös oma sähköpostiosoitteesi tai muu yhteystietosi lomakkeeseen, jos kaipaat vastausta. Ainakin tällä erää pidän suljettuna kommentoinnin itse blogiin.

Nyt mulla onkin kiire ulos vetämään pulkkaa ja syömään lunta. Adiós amigos!

Thumbs up

Whazzup?

Ps. Ootte ehkä huomannu, että saitille on ilmestynyt naamakirjallekin uskollisesti nää liketä/disliketä nappulat (tämänkin sivun alalaitaan-->>), joita saa ihan vapaasti painella jokainen kanssaeläjä ja visitoija.

Lindsey Stirlingiä  YouTubesta hieman vielä tähän aivan loppuun.